Osiągnij cele w zakresie zrównoważonego rozwoju, działając wydajnie dzięki rozwiązaniom browarniczym DSM

Browary coraz częściej poszukują nowych sposobów na zwiększenie swoich zdolności produkcyjnych i rentowności, jednocześnie nadążając za rosnącym zapotrzebowaniem konsumentów na zdrowsze i bardziej zrównoważone produkty napojowe. Nasza dogłębna wiedza techniczna na temat enzymów pozwala nam lepiej niż wielu innym zrozumieć to wyzwanie.

Enzymy to środki wspomagające przetwarzanie, które w szczególności zapewniają korzyści funkcjonalne lub procesowe. Może produkować piwo szybciej, prościej, efektywniej i w bardziej zrównoważony sposób. Wszystko to daje lepszą kontrolę nad procesem warzenia, niezależnie od tego, jaki rodzaj operacji prowadzisz lub jakich surowców używasz. Nasze enzymy piwowarskie są niezwykle łatwe w użyciu i można je łatwo i szybko dodać do istniejących procesów produkcyjnych.

W rzeczywistości, jeśli chodzi o enzymy, jesteśmy naprawdę niezawodnym partnerem z ponad 100-letnim doświadczeniem w produkcji enzymów w wielu gałęziach przemysłu, od browarnictwa, po przetwórstwo owoców.

Co najważniejsze, nasz globalny zespół piwowarów może zapewnić realne rozwiązania dla Twoich wyzwań, zarówno związanych z surowcami, jak i procesami – dostarczając piwo najwyższej jakości w najniższej cenie.

We use cookies

Na naszej stronie internetowej używamy plików cookie. Niektóre z nich są niezbędne dla funkcjonowania strony, inne pomagają nam w ulepszaniu tej strony i doświadczeń użytkownika (Tracking Cookies). Możesz sam zdecydować, czy chcesz zezwolić na pliki cookie. Należy pamiętać, że w przypadku odrzucenia, nie wszystkie funkcje strony mogą być dostępne.