Osiągnij cele w zakresie zrównoważonego rozwoju, działając wydajnie dzięki rozwiązaniom browarniczym DSM
Browary coraz częściej poszukują nowych sposobów na zwiększenie swoich zdolności produkcyjnych i rentowności, jednocześnie nadążając za rosnącym zapotrzebowaniem konsumentów na zdrowsze i bardziej zrównoważone produkty napojowe. Nasza dogłębna wiedza techniczna na temat enzymów pozwala nam lepiej niż wielu innym zrozumieć to wyzwanie.
Enzymy to środki wspomagające przetwarzanie, które w szczególności zapewniają korzyści funkcjonalne lub procesowe. Może produkować piwo szybciej, prościej, efektywniej i w bardziej zrównoważony sposób. Wszystko to daje lepszą kontrolę nad procesem warzenia, niezależnie od tego, jaki rodzaj operacji prowadzisz lub jakich surowców używasz. Nasze enzymy piwowarskie są niezwykle łatwe w użyciu i można je łatwo i szybko dodać do istniejących procesów produkcyjnych.
W rzeczywistości, jeśli chodzi o enzymy, jesteśmy naprawdę niezawodnym partnerem z ponad 100-letnim doświadczeniem w produkcji enzymów w wielu gałęziach przemysłu, od browarnictwa, po przetwórstwo owoców.
Co najważniejsze, nasz globalny zespół piwowarów może zapewnić realne rozwiązania dla Twoich wyzwań, zarówno związanych z surowcami, jak i procesami – dostarczając piwo najwyższej jakości w najniższej cenie.