W ostatni piątek i sobotę, w ramach zajęć prowadzonych na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie - mieliśmy okazję zaprezentować praktyczne aspekty stosowania preparatów enzymatycznych w browarnictwie.

Wykłady online przeznaczone były dla studentów II-ego roku i uczestników studiów podyplomowych.

Dziękujemy za uwagę i dyskusję prowadzoną w trakcie i po wykładzie.

Więcej o Krakowskiej Szkole Browarniczej - otwórz link

Po wykładach odwiedziliśmy Browar Górniczo-Hutniczy, gdzie mieliśmy okazję do oceny organoleptycznej piw.

Werdykt jednoznaczny - DOSKONAŁE

We use cookies

Na naszej stronie internetowej używamy plików cookie. Niektóre z nich są niezbędne dla funkcjonowania strony, inne pomagają nam w ulepszaniu tej strony i doświadczeń użytkownika (Tracking Cookies). Możesz sam zdecydować, czy chcesz zezwolić na pliki cookie. Należy pamiętać, że w przypadku odrzucenia, nie wszystkie funkcje strony mogą być dostępne.